عبارت خود را درج و جهت جستجو ...
دانشگاه سمنان
درباره معاونت
معاون اداری، مالی
معاونین پیشین
تلفن ها
دانستنی های سازمانی
تخلفات اداری
دانستنی ها
مرخصی اعضای غیر هیات علمی
مدیریت ها
مدیریت امور فنی و طرح های عمرانی
مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی
معاون مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی
کارشناسان مدیریت امور فنی و طرح های عمرانی
مدیریت امور مالی
مدیر امور مالی
کارکنان مدیریت امور مالی
اداره اعتبارات
اداره رسیدگی به اسناد
اداره دریافت و پرداخت
اداره دفترداری و تنظیم حسابها
مدیریت امور اداری
مدیر امور اداری
مدیران پیشین اداری
اداره کارگزینی
اداره دبیرخانه مرکزی
اداره امور عمومی
اداره امور رفاهی کارکنان
رفاهی
مهمانسراها
مهمانسراهای دانشگاه های دیگر
مهمانسرای دانشگاه سمنان
مهمانسرای کومش دانشگاه سمنان( مشهد)
مامورسرای تهران
همکاران اداره رفاه
خدمات رفاهی
تعاونی اعتبار کارکنان
خدمات بیمه ای
فرمها
وامها
بازنشستگان
اخبار رفاهی
دفتر مدیریت سبز و توسعه پایدار
اعضا
درباره دفتر مدیریت سبز و توسعه پایدار
اخبار مدیریت سبز
فرم ها، قوانین و تفاهم نامه ها
دستورالعمل مدیریت سبز
چک لیست های استانداردهای 7 گانه محیط زیستی
تفاهم نامه ها
کمیته اصلاح الگوی مصرف
کمیته فرهنگی و آموزشی
شورای راهبری مدیریت سبز
فعالیتها و رخدادهای مدیریت سبز
مدیریت آب و آبرسانی
مدیریت انرژی
محوطه سازی
مدیریت مواد و منابع
پژهش و آموزش
مدیریت فضای سبز و امور باغبانی
کمیته ها و شوراها
هیات اجرائی منابع انسانی اعضای غیر هیات علمی
شورای اداری و مالی دانشگاه
کمیته طبقه بندی مشاغل اعضای غیر هیات علمی دانشگاه
کمیته ورزش کارکنان
شورای ورزش کارکنان
اخبار
همه اخبار
اطلاعیه ها
گزارش تصویری
خبر های رفاهی
گالری تصاویر
فهرست وبگاه ها
امروز : 02 دی 1403
صفحه اصلی
دفتر مدیریت سبز و توسعه پایدار
فعالیتها و رخدادهای مدیریت سبز
مدیریت مواد و منابع
یکی از شاخص های مهم در مدیریت سبز در شاخه موادو منابع ، صنایع غذایی سبز می باشد.
استفاده از محصولات باغی بدون سموم و افت کش ها و تولیدات ارگانیک درتهیه و طبخ غذا از مصادیق مدیریت سبز در تغذیه می باشد.